13 Tips För Att Lyckas Med Ditt Företag På Facebook

Även om majoriteten av företagen har varit närvarande på Facebook ett bra tag nu, är det förvånande att många fortfarande inte har en Facebooksida som fungerar som den ska. Många verkar ha svårt att få grepp om hur man skapar värde för sina besökare.

Det finns mer än 1.5 miljarder aktiva Facebook-användare. Miljontals företag har sökt sig till sociala medie-plattformar för att marknadsföra sina varumärken, tjänster och produkter. En företagssida på Facebook kan inte bara förbättra och stärka ditt varumärke utan också bygga en större kundbas, öka försäljning och underlätta kommunikation och kontakt med ens kunder. Men med så många företag närvarande på Facebook, hur kan du få ditt företag att sticka ut?

Nedan följer en infographic av Café Quill som erbjuder 13 smarta och koncisa tips för att bygga, utveckla och hantera ditt företags Facebooksida.

Tips på Facebook företagssida

 Behöver ditt företag hjälp med digital marknadsföring? Inga problem, Vi hjälper dig! Kontakta oss på info@dreamhillmarketing.com eller ring 031-3607565 för ett kostnadsfritt strategisamtal och en gratis analys av er nuvarande marknadsföring online.

Väl mött!

Christian Harrysson, CEO @ Dreamhill Marketing Agency

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *