6 Trender För Digital Marknadsföring Som Ditt Företag Bör Budgetera För

Live-video, storytelling, content marketing- alla dessa är viktiga digitala marknadsföringsstrategier som ditt företag bör använda sig av på era sociala medier, men vad bör man fokusera mest på och hur kan du maximera din marknadsföringsbudget på ett effektivt sätt? En ny infographic från MDG Advertising tar en djupare titt på de senaste digitala trenderna från en marknadsförares synvinkel.

Det finns några viktiga och bra insikter här som du och ditt företag bör ta till er – se hela infographic bilden här nedan.

6 Digitala Marknadsföringstrender – infographic.

Behöver ditt företag hjälp med digital marknadsföring? Inga problem, Vi hjälper dig! Kontakta oss på info@dreamhillmarketing.com eller ring 031-3607565 för ett kostnadsfritt strategisamtal och en gratis analys av er nuvarande marknadsföring online.

Väl mött!

Christian Harrysson, CEO @ Dreamhill Marketing Agency

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *